-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Sven-Göran Eriksson (73) har trent klubber som Manchester City, Leicester, Benfica, Roma, Lazio og Sampdoria. Han har vært landslagssjef for England og Mexico, men aldri Sverige. Nå er Nordens mest meritterte fotballtrener klar for Cupfinaleseminaret. Meld deg på – og få hele historien om en eventyrlig trenerkarriere live og usminket.

Nyheter

Årets tredje utgave av medlemsbladet Fotballtreneren er nå på vei posten til NFTs medlemmer.

Nyheter

Ingen over. Bare Drillo ved siden. 17. september fyller en av Norges aller største fotballtrenere gjennom tidende, Nils Arne Eggen, 80 år. Vi gratulerer. 

Nyheter

NFF Sunnmøre lanserer konseptet Morgendagens trenere. Målet er å få enda flere lokale trenere med UEFA B-lisens kompetanse.

Nyheter

Deltakerne på NFFs Trenerveilederutdanning i Oslo, Hordaland og Rogaland har vært på fire dagers studietur på Østlandet.

Nyheter

Tredjemann er en fotballfaglig podkast for de som er spesielt interessert i fotballspillet. Her kan man sitte og lytte, mens to fotballtrenere prater med en rekke interessante fotballhoder i norsk fotball.

Nyheter

Lena Tyriberget blir en del av støtteapparatet til A-landslaget for kvinner når hun nå blir Martin Sjögrens assistenttrener, sammen med Anders Jacobson. 

Nyheter

I 2021 skal vi lete landet rundt etter Årets Grasrottrener i fotballen. Vi ser etter Grasrottrenere som utmerker seg spesielt og gjør en ekstra innsats for å bidra til at barn og unge koser seg med fotballen. Nominér din kandidat innen 12. september.

Nyheter

Siden vi eier én aksje er tradisjonsrike Accrington Stanley NFT-klubben I engelsk fotball. Stanley var en av stiftelsesklubbene for den engelske ligaen i sin tid, og NFT har besøkt klubben på mange trenerturer opp gjennom åra.

Nyheter

En tirsdag i måneden arrangerer Norsk Fotballtrenerforening Agder og Teddy Moen Trenerkvelden på Håndverkeren i Kristiansand, hvor lokale trenere på alle nivåer inviteres til en sosial arena for fotballfag og debatt.

-- annonse --