-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Seksjonslederen for spiller- og trenerutvikling i Norges Fotballforbund, Håkon Grøttland, kjenner seg absolutt ikke igjen i Terje Liverøds svartmaling av tilstanden i norsk fotball. – Faktum er at vi med våre aldersbestemte landslag nå kan slå ALLE på en god dag, fastslår Grøttland.

Nyheter

Mye av debatten rundt tilstanden i norsk toppfotball skjer på medias premisser. Hvor NFF blir kritisert, utfordret og gjerne latterliggjort for å gjøre lite riktig og masse feil. Likevel kan denne type debatter føre noe godt med seg, om ansvarlige ledere evner å analysere innholdet og identifiserer forhold man kan ta lærdom av.  

Nyheter

1. juli startet Hallvar Thoresen i ny jobb som scout i Skandinavia for sin gamle klubb PSV Eindhoven. I dette intervjuet snakker han både om den nye jobben og gjør seg noen betraktninger rundt debatten om norsk fotball, som Terje Liverød dro i gang.

Nyheter

Terje Liverød har satt fyr på en debatt om norsk fotball. Det er bra. Konstruktive meningsutvekslinger skaper et godt grunnlag for utvikling og framskritt. Likevel måles kvaliteten på norsk spillerutvikling på mer enn antall salg og prisen norske toppklubber får ved spillersalg til utlandet.

Nyheter

Torsdag er siste frist for å dra nytte av mega-rabatten: Spar inntil kr 1 300,- ved å melde deg på Cupfinaleseminaret 2021 nå.

Nyheter

Nå skal jeg ta deg med på en reise, langt bort fra vår fredelige del av verden. Tenk deg at gutter og jenter løper rundt i glad lek på en kunstgressbane – midt i krigsherjede Syria. Ser du det for deg? Tror du det er mulig?

Nyheter

En rekke unge fotballtrenere i norsk fotball er ambisiøse og jobber hardt for en fremtid som yrkestrenere. Denne innsatsen og engasjementet ønsker Trenerforeningen å sette fokus på, gjennom å nominere noen av landets største trenertalenter. 

Nyheter

Norsk fotball har mange trenerildsjeler. Uten disse menneskene ville flotte fotballmiljøer som utvikler gode spillere, trenere og rammebetingelser, ikke vært mulig. Trenerforeningen ønsker på ny å hedre én av disse mange – gjennom å dele ut en egen pris på det 32. Cupfinaleseminaret fredag 3. desember.

Nyheter

De nominerte kandidatene er klare. Fram til og med 6. oktober kan du nå stemme på din favoritt til å bli Årets Grasrottrener i din fotballkrets.

Nyheter

En overrasket Stig Winsnes ble hedret med kongens fortjenestemedalje i pausen av OBOS-ligaens trønderderby mellom Ranheim og Stjørdals-Blink lørdag.

-- annonse --