-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Her er Dag Undseth Hagen i aksjon som grasrottrener på ekstratilbudet for unge fotballspillere på Steimoegga i Alvdal. Dag er kåret som årets grasrottrener i NFF Trøndelag, og er en av 18 kretsvinnere som nå går til finalen i den nasjonale kåringen.

Nyheter

Norges idrettsforbund og Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett inviterer barne- og ungdomstrenerkonferanse på Norges idrettshøgskole 30. og 31. oktober.

Nyheter

«Jakten på den beste utgaven av oss selv» er hovedtema for etterutdanningsdelen på årets Cupfinaleseminar.

Nyheter

Norges idrettsforbund gir uttrykk for at den nye regjeringsplattformen, som ble lagt fram onsdag, innfrir flere av idrettens viktigste fanesaker og gir grunn for optimisme etter en svært krevende periode med pandemi, sviktende medlemstall og hvor langtidsvirkningene av pandemien er høyst usikre for norsk idrett.

Nyheter

Den nye generasjonen Airdome sportshaller fra NFTs samarbeidspartner ScandiHall holder høy kvalitet og har en levetid på minst 40 år.

Nyheter

Denne artikkelen er et sammendrag av Even Ranheim Karpuz sin masteroppgave i likestilling og mangfold NTNU, det humanistiske fakultet, institutt for tverffaglige kulturstudier. Oppgaven er en kvalitativ studie der menn med innvandrerbakgrunn forteller om det å delta i organisert fotball.

Nyheter

Fotballtrenere som ønsker å opprettholde sin UEFA PRO-, A- eller B-lisens må innfri NFFs krav om etterutdanning i løpet av en treårsperiode. Deltakelse på Cupfinaleseminaret er en ypperlig anledning til å sikre seg de påkrevde timene.

Nyheter

– Jeg synes vi har behandlet trenerutdanningen på en for stemoderlig måte, skriver Per Joar Hansen i sin nye bok, som ble lansert tirsdag. Samtidig stusser han over begrepsbruken når NFF flagger ambisjoner om en trenerutdanning i verdensklasse.

Nyheter

Etter at Per-Mathias Høgmo i sommer sluttet for å bli hovedtrener i svenske Häcken, søker nå Norges Fotballforbund etter ny seksjonsleder Topptrenerutdanning.

Nyheter

I forrige utgave av Fotballtreneren snakket jeg om viktigheten av å tenke på pensjon. Men sparing for fremtiden og alderdommen er mer enn dette. Hvis du vil få mest mulig ut av sparepengene dine, så har undertegnede sammen med DNB noen tips på hvordan du kan fordele pengene dine.

-- annonse --