-- annonse --

Nyheter

Nyheter

NFFs Spillerutvikler B-kurs har blitt gjennomgått, evaluert og justert for å gi et enda større kompetanseløft. I 2022 starter Norges Fotballforbund arbeidet med UEFA, for å gjøre kurset til et UEFA-lisensiert kurs. De som deltar på dette kurset i 2022 vil få omgjort NFF Spillerutvikler B til UEFA Youth B, da innholdet i kurset vil møte UEFAs krav til innhold.

Nyheter

Fram til 14. november kan du du nå stemme på din kandidat til Årets Grasrottrener blant de 18 kretsvinnerne.

Nyheter

Talentutvikling er et debattert tema i idretten. Er det på barnas eller voksnes premisser vi selekterer? Hadde det ikke vært for oss voksne, ville ungene hatt det vanvittig moro. Hvis du trener et lag som vinner en barneturnering, har du gjort alt feil, for du må i prinsippet ha toppet laget for å vinne.

Nyheter

Har du lyst til å bidra i forbindelse med NFTs egen podkast – FOTBALLTRENEREN. Da har vi spennende muligheter for deg i vårt nye prosjekt.

Nyheter

Søndag er siste frist for å dra nytte av rabatten ved påmelding til Cupfinaleseminaret: Spar 650 kroner ved å melde deg på Cupfinaleseminaret 2021 før 1. november. Er du i tillegg medlem av Norsk Fotballtrenerforening er det ytterligere kr 500,- å spare.

Nyheter

Gi deg selv eller noen du setter pris på en julegave som gjør en forskjell. For kun 300 kroner kan du støtte Trenerforeningens samfunnsprogram i Mathare-slummen. Kjøper du årets julepakke, kan vi sikre at flere barn og ungdommer får bedre fotballopplæring som igjen kan åpne mulighetene for et bedre liv. 

Nyheter

Den gamle kjenningen John Allpress (Tottenham), Sven-Göran Eriksson, Geir Jordet, Tomás Pereira, Geir Jordet, Håkon Grøttland og Bård Homstøl er blant profilene som er klare til å bidra under Cupfinaleseminaret i Oslo 3. og 4. desember.

Nyheter

Kristian Arnstad er kaptein på Norges G18-landslag, og en av mange unge norske spillere som prøver lykken i utandet for å bli enda bedre spillere. Oslo-gutten dro til Anderlecht som 16-åring, og målet er en A-lagsplass hos det belgiske storlaget, som trenes av Vincent Kompany. 

Nyheter

Noe av det som kjennetegner verdens beste fotballspillere er at de har et blikk for det som skjer – før det faktisk skjer. Geir Jordet er blant dem som har forsket aller mest på dette, også i internasjonal målestokk. Nå følger NIH-stipendiat Karl Marius Aksum opp.

Nyheter

Mandag sa styrelederne i norske toppklubber ja til VAR (videoassistert dømming) i Eliteserien om to år. Samtidig varsler FIFAs utviklingsdirektør Arsène Wenger at det allerede under neste års VM kan være på plass et automatisk elektronisk offside-system.

-- annonse --