-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Interessen for Cupfinaleseminaret er stor. Og har du ennå ikke meldt deg på, bør du være rask. Ved midnatt natt til lørdag stenger nemlig påmeldingen til årets seminar.

Nyheter

Norge har klatret fra 29. til 10. plass på rankingen for aldersbestemte landslag, og belønnes med pris fra UEFA som den nasjonen med største framgang.

Nyheter

Jan Erik Stinessen og Frode Grodås kan varte opp med et skikkelig A-lag til den tre timer lange seansen for keepertrenere på etterutdanningsseminaret på årets Cupfinaleseminar.

Nyheter

De fem «finalistene» i kampen om å bli Årets Grasrottrener er nå klare. Vinneren kåres under Cupfinaleseminaret i Oslo 4. desember.

Nyheter

Bjørn Brungot fra Furnes er kåret til Årets Grasrottrener i NFF Indre Østland. Med det er han en av 18 kandidater til prisen Årets Grasrottrener i Norge. I morgen, søndag, er siste frist for å stemme på din kandidat - før en jury kårer vinneren blant de fem kretsvinnerne som har fått flest stemmer. 

Nyheter

Coaching og treningsmetodikk er temaet for en av de seks ulike workshopene som vil prege Cupfinaleseminaret i Oslo fredag 3. og lørdag 4. desember. De fem seansene rundt temaet vil ledes av portugisiske Tomás Pereira, med støtte fra António Martins Silva.

Nyheter

Det er med stor glede vi ønsker trenerkapasiteten John Allpress velkommen tilbake til Cupfinaleseminaret. Sammen med Peter Glynn og Matt Potter leder han en fem seanser lang workshop med fokus på hvordan jobbe med unge spillere i alderen 12-16 år i utviklingsfasen.

Nyheter

Her jubler Kongsberg IF sitt G19-lag for at treneren deres – Bjørn Johannessen – er kåret til Årets Grasrottrener i NFF Buskerud. Han er en av 18 som nå er kandidat til å bli kåret til Årets Grasrottrener i Norge. Du kan stemme på din kandidat fram til og med søndag 14. november.

Nyheter

Seriestart for kvinnene 19. mars – med cupfinale 6. november. Eliteserien for menn starter 3. april og avsluttes 13. november, mens cupfinalen 2022 først kommer våren 2023.

Nyheter

På Cupfinaleseminaret setter NFF i sitt dybdeløp gjennom fem seanser fokus på spillerutvikling inn i fremtiden.

-- annonse --