-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Sent ute med julegavene? NFT har et utmerket forslag, og et strålende tilbud: Kjøp 3 av våre julepakker og betal for 2. Da har du flotte julegaver, samtidig som du støtter Trenerforeningens arbeid med å utdanne flere og bedre trenere i Mathare-slummen i Kenya. 

Nyheter

Norges Fotballforbund har åpnet påmeldingen til neste års UEFA A-lisens kurs. Søknadsfrist er 31. desember.

Nyheter

Per Joar Hansen skriver humørfylt og engasjert om sine 40 år i fotballen i boka «Folk og fotball». Han mener den perfekte konklusjonen er å gi hele honoraret til Fotballstiftelsen og gatelagene.

Nyheter

Juryen har talt: Ola Lyngvær fra Clausenengen FK er kåret til Årets Grasrottrener i Norge. Her kan du se video fra overrekkelsen i Kristiansund.

Nyheter

Det ble annerledes enn planlagt, men etter en kjempeinnsats fra både NFT og NFF torsdag kveld får trenerne med de høyeste trenerutdanningene sin påkrevde etterutdanning gjennom et digitalt etterutdanningsseminar i dag.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening har i samråd med Norges Fotballforbund og Meet Ullevaal i kveld besluttet å avlyse årets Cupfinaleseminar, som skulle starte i Oslo fredag formiddag. Samtidig er det besluttet at etterutdanningsløpet for trenerne med de høyeste trenerlisensene fullføres som digitalt seminar fredag.

Nyheter

Med bakgrunn i regjeringens nye tiltak i forbindelse med korona-situasjonen, må NFT sammen med NFF og Meet gjøre nye vurderinger rundt om, og i så fall hvordan, det kan være mulig å gjennomføre helgens Cupfinaleseminar. Informasjonen oppdateres utover kvelden, så fort vi har ny informasjon.

Nyheter

Torsdag formiddag gikk startskuddet for etterutdanningen på årets Cupfinaleseminar på Meet Ullevaal i Oslo. Rundt 250 trenere med de høyeste trenerlisensene er i gang med sitt tre dagers seminar.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening og våre samarbeidspartnere ønsker velkommen til Cupfinaleseminaret 2021. Her finner du viktig praktisk informasjon om arrangementet og smittevern.

Nyheter

Nå kan du sikre deg fotballdrakter signert av store fotballnavn som Kevin Keegan, Pep Guardiola, Drillo, Sven-Göran Eriksson, og mange flere. Bli med på den store DRAKTAUKSJONEN til inntekt for Norsk Fotballtrenerforenings nye trenerfond.

-- annonse --