-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Buvik IL tar nye grep for å stoppe frafallet. Nå dropper breddeklubben rett sørvest for Trondheim foreldretrenerne i ungdomsfotballen, og ansetter lønnede trenere fra 14-årsklassene og oppover.

Nyheter

Fotballtreneren.no presenterer spalten – Nytt om trenernavn. Her vil vi i kortform omtale trenere som har fått nye jobber, trenere som slutter og trenere som eventuelt flytter på seg eller skal gjøre andre ting. 

Nyheter

Som følge av gjeldende koronarestriksjoner kan bare klubber i Eliteserien og Toppserien trene som normalt. Klubbene i OBOS- og PostNord-ligaene og 1. divisjon kvinner må trene med restriksjoner.

Nyheter

Er du ikke medlem av Norsk Fotballtrenerforening, men likevel kan tenke deg å lese medlemsbladet Fotballtreneren? Da kan du tegne abonnement – og blir du abonnent før 10. januar får du en flott NFT piquet-skjorte fra Nike på kjøpet.

Nyheter

Dette er en bok om fotball, skrevet av en ekte fotballmann. En som har elsket spillet siden han kunne gå og som har levd et langt liv med sporten. Slike bøker har vi sett før, likevel er denne annerledes.  Hvorfor? Gjennom bruk av egne erfaringer og stor kunnskap, gir forfatteren konkrete forslag til å redde fotballens fremtid ved bruk av utradisjonelle og innovative metoder. Ambisiøst, ja, men spennende lesing!

Nyheter

Jan Peder Jalland og Elise Brotangen fortsetter som trenere for aldersbestemte landslag i henholdsvis fire og tre nye år.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening ønsker alle en riktig god jul og håp om et godt nytt fotballår i 2022.

Nyheter

Sesongen er over og snart er vi i gang igjen. Julaften kan vi endelig senke skuldrene noe. Tiden er inne for refleksjon, glede og gode tanker om familie og venner. Snart skal vi samles, hygge oss og dele gode opplevelser.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening har kåret Jan Eddie Hansen, FK Eik Tønsberg til Årets trenerildsjel i 2021.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening har kåret Magnus Espeland Meling (32), toppspillerutvikler og hovedtrener for rekruttlaget i Fredrikstad FK, som årets unge trener.

-- annonse --