-- annonse --

Nyheter

Nyheter

– Tiden er moden for full gjenåpning for absolutt alle medlemmer av norsk idrett. Fra og med neste uke forventer vi ingen restriksjoner som begrenser mulighetene til å gjennomføre trening, kamper, turneringer eller toppidrett, sier idrettspresident Berit Kjøll.

Nyheter

Det gikk ikke denne gangen. Mjøndalen måtte ta den tunge veien ned fra Eliteserien. I denne kronikken setter MIF-trener Vegard Hansen sine ord på følelsene etter at nedrykket var et faktum.

Nyheter

Forrige fredag fylte Teitur Thordarson 70 år. Denne artikkelen skrev Odd Løvset i Sportskollektivet/Hordalandsfotball om islendingen da han i 2017 var trener for Drøbak/Frogn.

Nyheter

Norges Fotballforbund har ansatt Johnny Mikael Gallefoss som ny leder for topptrenerutdanningen.

Nyheter

Fotballtrener og hedersmann i Norsk Fotballtrenerforening, Nils Arne Eggen (80), døde natt til onsdag etter lengre tids sykdom. 

Nyheter

Sportsdokumentaren «Fan av Flint» leverte solide seertall på TV 2 i sesong én. Nå er det duket for mer TV-underholdning med Riise på benken - nå i sin nye klubb, Avaldsnes.

Nyheter

Thomas Brantsæter (28) er en del av den nye vinen. En av mange unge og ambisiøse fotballtrenere som har jobbet seg opp, utdannet seg, tatt steget og gjort fotballen til levebrød. – Norsk Fotballtrenerforening bidro til å tenne gnisten og har vært viktig for meg med tanke på den karriereveien jeg har valgt, sier Brantsæter.

Nyheter

Regjeringen kom torsdag med flere lettelser i koronatiltakene, og det betyr mer normal fotballaktivitet for flere framover. 

Nyheter

Fotballpresident Terje Svendsen forventer at regjeringen åpner opp for at alle kan spille fotball igjen fredag. – Breddefotballen må ikke lammes igjen, sier Svendsen.

Nyheter

Norges idrettsforbund og flere særforbund gjennomførte onsdag et møte med Kulturdepartementet og helsemyndighetene om den svært vanskelige koronasituasjonen for norsk idrett. I møtet ba Idrettspresident Berit Kjøll om endringer av gjeldende tiltak på flere områder i norsk idrett.

-- annonse --