-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Jeg takker inderlig for tilliten. Jeg tar den i mot og aksepterer ansvaret som ligger i å være styreleder i Norges Fotballforbund. Det skriver Lise Klaveness i et innlegg på sin egen Facebook-side, som vi gjengir i sin helhet på fotballtreneren.no

Nyheter

Norges idrettsforbund inviterer i samarbeid med Norsk Tipping til digital konferanse i forbindelse med kvinnedagen 8. mars.

Nyheter

På fotballtinget søndag ble Lise Klaveness enstemmig valgt til ny fotballpresident etter Terje Svendsen. Hun blir med det Norges første kvinnelige fotballpresident.

Nyheter

Et samlet Fotball-Norge fordømmer krigen i Ukraina. Vi føler sterkt med det ukrainske folket som rammes av krigshandlingene. Menneskeliv går tapt, mange drives på flukt og de humanitære behovene er store over hele Ukraina. Norsk fotball har et sterkt ønske om å bidra i denne umenneskelige situasjonen. 

Nyheter

I kveld skal jeg på fotballkamp i Bodø. I den matchen kan Bodø/Glimt bryte en ny barriere. Nordlendingene er kun 90 minutter unna å eliminere den skotske storklubben Celtic. Det er ikke flere hatter å ta av seg for å kunne beskrive Bodø/Glimts framfart de siste 3-4 årene.

Nyheter

Norges Fotballforbund har ansatt Trond Nordsteien som topptrenerutvikler og ansvarlig for UEFA PRO-liisens utdanningen.

Nyheter

Mark Dempsey blir Leif Gunnar Smeruds nye assistenttrener på Norges U21-landslag.

Nyheter

Norges Fotballforbund har nå lyst ut årets UEFA B-lisens utdanning. Det gjennomføres totalt 11 kurs fordelt over hele landet. Ett av kursene er bare for kvinnelige deltaker og arrangeres i Oslo. Søknadsfrist er 15. mars.

Nyheter

Etter ett år uten seminar, og så en utsettelse, kan NFF Rogaland endelig invitere til sitt trenerseminar. Datoen blir 4. – 6. mars og som vanlig er det både nasjonale og internasjonale bidragsytere av høy kvalitet.

Nyheter

I dag har hele Norge, og en stor del av den norske fotballtrener-standen tatt farvel med vår alles mentor – Nils Arne Eggen. Det ble en flott og verdig høytid i Orkdal Kirke i dag, og til det siste bidro Nils Arne med en åpen og tilgjengelig bisettelse. Det ble en sterk, minnerik og ikke minst god oppsummering av en unik manns liv. En fotballtrener som aldri vil bli glemt. Takk for alt!

-- annonse --