-- annonse --

Samfunnsansvar

Nyheter

Arnold Origi (37) vokste opp i Mathare og kom tidlig inn i MYSA som en ung og fremgangsrik spiller på 90-tallet. Etter en lang karriere som profesjonell fotballspiller, vendte han tilbake til sine røtter i Nairobi i desember i en alder av 37 år. Tiden er inne for å gi tilbake til miljøet som kom til å forme han og åpne opp hans verden.

Nyheter

Det høres helt vilt ut, men tiden som legges ned av de titusener av frivillige som jobber utrettelig, til alle døgnets tider i fotball-Norge tilsvarer over 10 000 heltidsstillinger. All annen idrett kommer i tillegg.

Nyheter

«NFT-laget» Mathare United er videre til A-sluttspillet i G16-klassen i Norway Cup. Gutta fra Kenya har vunnet to og spilt en uavgjort kamp på turneringens tre første dager.

Nyheter

En idrett for nesten alle, er innledningen som bør få oss til å avsette noen minutter til å lese hva dette er for noe, og til ettertanke for alle de av oss som befinner oss midt i frivillighetens sentrum hvor dette skjer.

Nyheter

Torsdag 8. mars vil stå som en merkedag i NFTs historie. I dag åpner MYSAS nye undervisningsbygg i Mathare-slummen utenfor Nairobi i Kenya.

Nyheter

En god lagkamerat skal oppmuntre sine medspillere på en postiv måte, han/hun skal være hyggelig snill, også mot sine motstandere.

Nyheter

Tidligere fotballpresident i NFF og medlem av Trenerforeningen, Per Ravn Omdal, fyller 70 år i dag. – Per er en av det største lederne som er fostret i norsk fotball, og han er en fantastisk inspirator og læremester!

Nyheter

Trenerforeningen trenger flere ressurser for å utdanne flere, bedre og enda mer inspirerende fotballtrenere i Mathare-slummen i utkanten av Nairobi.

Nyheter

MYSA fra slummen i Nairobi, er dette året representert med ett småguttelag i Norway Cup. Allerede etter deres to første turneringskamper, har 12-13 åringene fra Mathare Youth Sports Association imponert både på og utenfor banen. Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal er en av dem som har gleden av å følge laget. – MYSA representerer sentrale verdier som glede, stolthet, kameratskap og respekt.

Nyheter

I høstferien holdt daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening (NFT) et sju dagers trenerkurs for 16 utvalgte fotballtrenere i Mathare-slummen i Nairobi.

Nyheter

I Kenya finnes det nesten ikke utdanning av fotballtrenere. Fotballforbundet har lite interesse og ressurser til dette viktige arbeidet. Nå ønsker Trenerforeningen sammen med vår partner MYSA å gjøre en innsats for å endre dette. Men vi trenger hjelp fra mange i fotballmiljøet for å lykkes.

-- annonse --