-- annonse --

Spillestil

Nyheter

Vi ser det flere ganger i uka, de aller beste laga starter sine angrep bakfra på en eminent måte, spiller seg hurtig, sikkert og elegant gjennom hvert eneste pressledd og til slutt ender det i scoringer. 

Nyheter

Begrepet DNA kan i denne sammenheng omhandle arvelige gener og egenskaper skapt gjennom historien, og som har bidratt til å skape de ulike fotballkulturer i alle verdensdeler.

Nyheter

Høgskolelektor og fotballtrener Frode Telseth om variasjoner over spillestil, pragmatisme, system og individ i denne fagartikkelen.

Nyheter

Adolfo Rodríguez Duarte er trenerutvikler på IK Start sitt akademi og hovedtrener for klubbens G18-lag. Han har opp gjennom årene skrevet mange fagartikler om fotball og trening i Spania og andre land. Her er en av artiklene, oversatt av Håvard Lilletvedt.

Nyheter

Fagansvarlig for trenerutvikling i NFF Dag Riisnæs skriver om blant annet formasjon, spillestil og bruken av tre stoppere.

Nyheter

Hvordan skal laget score mål? Hvordan får vi frem goalgettere i fotballen? Det er fotballens hovedmål, og det som gir mest glede når det skjer.

Nyheter

Tidligere landslagstrener Egil «Drillo» Olsen er bekymret over både talentutvikling, trenerkompetanse og seriesystem i norsk fotball. Her er hans kronikk.

-- annonse --