-- annonse --

Trenerutdanning

Nyheter

Av rundt 150 søkere har NFF tatt ut 32 trenere til UEFA A-lisens utdanningen i 2022. Samtidig går NFF i gang med et pilotprosjekt for å utvide utdanningstilbudet framover.

Nyheter

15 trenere på UEFA PRO-lisenskurset og ti deltakere Prosjekt kvinnelige topptrenere hadde i slutten av oktober en felles samling i Oslo.

Nyheter

NFF har åpnet opp for søknader til årets UEFA B-lisens kurs, med søknadsfrist 15. mars.

Nyheter

Under talentleiren i Porsgrunn hadde også fagansvarlig KA Trenerutvikling i NFF, Geir Midtsian, samlet landets trenerutviklere i krets (KA trenerutvikling). Interessen for fotballutdanning har økt de senere år, og da er det nødvendig å vurdere både form og innhold på en rekke av forbundets tilbud.

Nyheter

Også i 2021 vil NFF gjennomføre UEFA Keepertrener B-lisens kurs. Kurset er lyst ut, med søknadsfrist 28. februar.

Nyheter

Neste UEFA A-lisenskurs vil bli lyst ut i november, med søknadsfrist i desember og uttak i januar med påfølgende oppstart.

Nyheter

NFF har nå åpnet for å søke på neste UEFA PRO-lisens utdanning. Søknadsfristen er 22. november, med offentliggjøring av uttak 1. desember.

Nyheter

Norges Fotballforbund har besluttet at utlysning og oppstart av UEFA A-lisenskurset i 2021 utsettes til høsten.

Nyheter

28. – 29. november inviterer NFF Oslo jenter til gratis grasrottrenerkurs – delkurs 1 hos Nordstrand.

Nyheter

Erfaringene fra fjorårets første UEFA B-lisens med bare kvinnelige deltakere var så positive at NFF gjentar dette i 2021.

Nyheter

I en periode med stor usikkerhet, restriksjoner og smittebekymring kan idretten generelt, og fotballen spesielt, være et fint sted å føle trygghet, trivsel og tilhørighet. Grasrottrenere er viktigere enn noen gang for å skape de gode miljøene og treningene, hvor barn føler seg trygge, leker med sine venner og får gode opplevelser på fotballbanen.

-- annonse --