-- annonse --

Mental trening

Nyheter

Når vi iakttar de beste spillerne i verden kan en bli minst like imponert og fascinert over den ro og trygghet disse spillerne opptrer med og deres evne til å opprettholde fokus og stenge ute alle forstyrelser. Der de selv i svært stressende situasjoner evner å «gli inn i-spillet» og utføre stabilt gode valg og handlinger gjennom samfulle 90 minutter, og hvor de tilsynelatende enkelt ser ut til å riste av seg å gjøre en feil eller fem. 

Nyheter

NFT-medlem Tony Ågotnes har nettopp avsluttet utdanning som profesjonell mentaltrener med å skrive en oppgave om hvorfor og hvordan mentaltrening bør integreres i treningshverdagen. Denne artikkelen er et sammendrag av oppgaven. 

Nyheter

Opplever du eller dine utøvere avlyste kamper eller konkurranser? Under har jeg samlet mine råd. Som dere vil lese, mener jeg faktisk at denne perioden kan anses som en mulighet til å utvikle seg bedre enn andre.

Nyheter

Leif Gunnar Smerud, U21-trener og psykolog, og professor i idrettspsykologi ved Norges Idrettshøgskole/Olympiatoppen, Anne Marte Pensgaard kommer med tips for å holde motivasjonen oppe når det ikke er vanlige fotballtreninger.

Nyheter

Har du noen gang lurt på hvordan idrettspsykologi kan bidra til utvikling av fotballspilleres ferdigheter og prestasjon?

Nyheter

Louise Rodgers Holte jobber som mental trener for utøvere på herre- og damelandslaget, aldersbestemte landslag, Eliteserien og OBOS-ligaen. Her skriver hun om mental trening som kan være relevant i disse koronatider.

Nyheter

Fotballspilleren «Daniel» tar kontakt på grunn av måltørke. Laget hans har åpnet sesongen greit, men Daniel er skuffet over egne prestasjoner. Nærmere bestemt er han skuffet over egen uttelling foran mål.

Nyheter

Idrettspsykolog Henrik Herrebrøden har sammen med Jonas Munkvold satt sammen sju nye, korte visualiseringsøkter – fine å bruke for fotballspillere i i disse koronatider.

Nyheter

Talentutvikling i fotball er en svært komplisert prosess hvor mange faktorer spiller inn. 

Nyheter

Idrettspsykolog Henrik Herrebrøden og spillerutvikler Alexander Bendiksen har i disse koronatider satt sammen sju ulike visualiseringsøvelser for fotballspillere.

-- annonse --