-- annonse --

Keepertrening

Nyheter

Hender eller føtter? Et interessant spørsmål. Hva trenger laget? Ja takk, begge deler vil de fleste trenere svare. Selvfølgelig, og fantastisk i klubber det skjer, men kanskje kun en drøm og ønskesituasjon for de fleste trenere.

Nyheter

Serie- og cupspillet er i full gang på alle nivå i norsk fotball, og da finner jeg det betimelig å se på tilstanden i norsk fotball – og særlig med ulike blikk på keepersituasjonen. Her er mine betraktninger omkring forskjellige temaer innen keeperutviklingen. Det store spørsmålet er jo – slik overskriften peker på – om det er framgang eller stillstand.

Nyheter

En mesterskapssommer er over for flere av våre jente- og damelandslag, og våre keepere ligger nede!

Nyheter

Keepersituasjonen i Tippeligaen, sett med norske øyne, er positiv! Minst 12 av 16 klubber har norske keepere som enten er klare førstevalg, eller er med og kjemper om keeperplassen. Det er verre stilt på nest øverste nivå.

Nyheter

Et nytt VM sluttspill i fotball er historie. 32 lag fra ulike verdensdeler med forskjellige historier. Ulike fotballkulturer og lag spekket med fotballstjerner. Spillere med den beste spilleforståelse og de beste tekniske ferdigheter fotballen kan vise frem.  

-- annonse --