-- annonse --

Keepertrening

Nyheter

I de tidlige stadiene i utviklingen av kvinnefotballen, kunne det med rette sies at keeperspillet var et område der det var «rom for forbedringer»! Etter å ha sett de fleste kampene og prestasjonene i i Frankrike i sommer, er det helt klart at framgangen har vært stor. Mange av keeperne holder et meget høyt nivå!

Nyheter

Keepertrener Kurt Hegre i Viking er ikke redd for å gå nye veier for å forbedre sine målvakter. Trening med VR-briller er det nyeste forsøket.

Nyheter

Norges Fotballforbund vil i 2019 kjøre sitt første ordinære UEFA Keepertrener B-lisenskurs, etter piloten som ble gjennomført i 2018. Søknadsfrist er 15. februar.

Nyheter

Læretiden er over! Keepere som våger vil prege fremtiden. Vi nærmer oss et keeperspill basert på dristighet! Dagens standard, eller fortidens standard med en keeper og ti utespillere, er i ferd med å bli utdatert. 

Nyheter

Vi gjentar her keeperøvelsen fra Fotballtreneren nr. 4/2018, ettersom den ved en trykkfeil ble kreditert keepertrener Jonas Ueland Kolstad i Bodø/Glimt, mens opphavsmannen rettmessig skal være Starts keepertrener Frode Birkeland.

Nyheter

Kolbotn jenter 8 fikk prøve seg på den nye TINE keeperløypa som barn og ungdom over hele landet skal prøve seg på i sommer.

Nyheter

Som avdanket fotballspiller og med stor interesse for å være trener har jeg flere ganger reflektert over; Kvorfor kom jeg så langt som keeper? Interessen for å stå i mål kom fordi vi ikke hadde keeper og litt fordi jeg skulle vise for guttene i klassen, og sikkert meg selv, at jeg kunne være tøff!

Nyheter

Kunsten å stå stille. Er undervurdert. I fotball. 

Nyheter

Er keeperen lagets viktigste spiller? – Ja, mener Øvrevoll Hosle og har tatt konsekvensen av det.

Nyheter

Årets Cupfinaleseminaret hadde nok en gang satt keeperollen i fokus og det var svært mange trenere som deltok på den teoretiske delen på Ullevaal, samt hadde funnet veien til praksisøkta i Manglerudhallen.

Nyheter

Med en egen skoleringsplan for keepere vil NFF gi trenere, foreldre og keepere kunnskap, informasjon, tips, øvelser og treninger på alle nivå.

-- annonse --