-- annonse --

Keepertrening

Nyheter

Søknadsfristen for NFFs UEFA Keepertrener B-kurs er 20. februar.

Nyheter

Norges Fotballforbund lyser nå ut UEFA Keepertrener B-kurs, med søknadsfrist 20. februar.

Nyheter

NFF har lagt ut utlysning for en ny runde med UEFA Keepertrener A-lisens utdanning. Søknadsfrist er 10. oktober.

Nyheter

Forrige uke ble det gjennomført samling for de 16 som tar UEFA keepertrener B-lisens i Norge.

Nyheter

Er keeperens høyde av så stor betydning som mange mener? Det mest destruktive spørsmålet som følger en keeper i hele hans utviklingsløp er hvor høy han er og hvor høy han eventuelt kommer til å bli!

Nyheter

En fotballtrener skal kunne mye for å gjøre en god jobb. Han eller hun må blant annet ha stor fagkunnskap, gode lederegenskaper, og være dyktig på kampledelse. Det er alle enige om. Pedagogiske evner ute på treningsfeltet derimot diskuteres kanskje ikke like ofte, men bør anses som en minst like viktig del av treneryrket.

Nyheter

Jan Erik Stinessen er fagansvarlig for keeperutvikling i NFF, og deler mange gode tips for keepertrening i koronaperioden.

Nyheter

– Nevn et topp fotballag med en dårlig keeper! Ikke...? Det er ikke så rart, for min påstand er at det ikke finnes. I alle fall ikke i toppfotballen.

Nyheter

I SK Branns akademi arbeider jeg med keepere i blokkperioder hvor vi fokuserer på teknikk, taktikk, fysisk og mentale forberedelser i 6 ulike elementer av keeperspillet. De ulike elementene er; feltarbeid, 1vs1, skuddstopping, «sweeper keeper», tilbakespill og igangsetting. Hver treningsøkt er lagt opp slik at den inneholder to av elementene.  

Nyheter

Keepertrening er et forsømt område. Det vil NFF Østfold gjøre noe med, og drar nå på besøk til klubbene sine for å utdanne flere keepertrenere.

Nyheter

NFF inviterer til UEFA Keepertrener B-lisenskurs i år. Søknadsfristen er 20. februar, og du kan søke om opptak allerede nå.

-- annonse --