-- annonse --

Trenerutvikling

Nyheter

NFF Trøndelag går nye veier og inviterer til fagsamling for fotballtrenerene første tirsdag i måneden ni ganger i 2022, med muligheter for både fysisk og digital deltakelse.

Nyheter

Ønsker du å lykkes med kampen? Det er utgangspunktet for Trøndertreneren – et nytt trenerutviklingstiltak i et samarbeid mellom NFF Trøndelag og Ranheim Toppfotball.

Nyheter

Tirsdag 16. mars gikk endelig startskuddet for Trenerløftet 2021, et utviklingsprogram for 12 kvinnelige trenere i NFF Buskerud.

Nyheter

Sportsklubben Brann inviterer motiverte og lærevillige trenere til et spennende trenerutviklingsprogram, med oppstart i slutten av august.

Nyheter

Vålerenga fortsetter sitt eksterne trenerutviklingsprogram og søker nå etter ti nye «trenertalenter» som ønsker videreutdanning i VIF-regi.

Nyheter

Dersom ditt ungdomsfotballag trener 10 timer i uka, ville du vært interessert i å få 50 timers treningseffekt ut av disse 10 treningstimene? Da er det en metode du må kjenne til.

Nyheter

NFF Finnmark skal i halvannet år følge opp potensielle topptrenere, kvinnelige trenere og framtidas ledere gjennom et eget prosjekt – Finnmarksløftet.

Nyheter

For tredje året på rad starter IK Start i høst med en ny gruppe i klubbens trenerutviklingsprogram, der målet er utvikling av trenertalenter på Sørlandet.

Nyheter

På tiende året inviterer NFF Sunnmøre trenere i egen krets til det ekstra trenerutviklingstiltaket «Drømmetreneren».

Nyheter

Olympiatoppens trenerutviklingsprogram Trenerløftet skal i gang med et nytt kull og søker etter deltakere. Prosjektet retter seg inn mot unge trener med ambisjoner om en trenerrolle i toppidretten. Søknadsfrist er søndag 27. juni.

Nyheter

En rekke av landets fotballkretser lyser i disse dager ut nye trenerveilederkurs. Benytt denne sjansen til å fylle en viktig rolle i din klubb.

-- annonse --