-- annonse --

Spillerutvikling

Nyheter

Hvordan legger vi best mulig til rette for spillerutvikling i Norge? Denne artikkelen signert NFFs Dan Eggen fokuserer på den norske modellen, og spesielt kretsenes funksjon med henblikk på oppgaven gjennom spørsmålsstillingen.

Nyheter

Øvelse (øving) gjør mester, men gjør alle øvelsene det? Spørsmålet ble stilt allerede på 80-tallet og førte til mer funksjonell trening som senere ga dokumenterte resultater på alle nivåer. I dag er dette spørsmålet igjen like aktuelt.

Nyheter

I dette innlegget kommer Torgeir Hoås med noen refleksjoner rundt spillerutvikling i velferdssamfunnet.

Nyheter

Manchester Uniteds akademi var ett av flere spennende miljøer som deltakerne ved Den Nordiske Fotballtrenerkonferansen i Göteborg i januar ble bedre kjent med.

Nyheter

Individuelle, relasjonelle og strukturelle ferdigheter er avgjørende for å vinne fotballkamper, skriver NFFs Øyvind Larsen i denne artikkelen. – Vi trenger en forsvarsdugnad der hele fotball-Norge deltar.

Nyheter

Kjetil Rekdal er gang i jobben som spiller- og trenerutvikler, og har klare tanker om hva han vil utrette. Han vil skape vinnertyper på Hamar.

Nyheter

Når vi ser verdens beste fotballspillere i aksjon på TV kommer det frem supperlativer som, de har så god balanse og rytme i fotballbevegelsene. De har en fantastisk orienteringsevne, en eminent ballkontroll, god touch/soft i ballmottaket og en utrolig høy pasningsferdighet.

Nyheter

Har du lyst til å score felre mål? Og hvordan trene på det? Det er temaet NFFs Øyvind Larsen tar opp i denne artikkelen.

Nyheter

Fagansvarlig i Norges Fotballforbund Håkon Grøtland har utarbeidet rollebeskrivelser og øvelsesforlag for midtstoppere og spisser. Målsettingen er å veilede og motivere spillere og klubber til å drive mer rollespesifikk trening, samt ha mer fokus på kampavgjørende situasjoner. 

Nyheter

En særs subjektiv analyse av norsk fotballs forsvarsspill 2017 gir to funn – ikke overraskende. Litt indignert seg jeg at dårlig forsvarsspill ved veggspill og ballwatching går igjen og igjen og igjen og igjen som årsak til innslupne mål.

Nyheter

Elverum forbereder seg på comeback i OBOS-ligaen. På veien matcher de unge, lovende gutter fra egen ungdomsavdeling – spillere som kommer opp og fram med lynets fart som en konsekvens av målrettet og langsiktig utviklingsarbeid.

-- annonse --