-- annonse --

Spillerutvikling

Nyheter

Denne våren har Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball-sport sammen arrangert tre fagseminar til utlandet for utviklingstrenere under tematikken «Referanser». Hensikten har vært å tilby treneren arenaer hvor man kan få kalibrert sin forståelse av hva BRA er, sett opp mot et internasjonalt nivå. 

Nyheter

Norges Fotballforbund i samarbeid med Equinor arrangerer sin årlige Talentleirsamling for  jenter i Porsgrunn i perioden 29. - 3.juli  Nå er uttaket klart.

Nyheter

Konkret tilnærming til ferdighetsutvikling har noe for seg, mener Kristian Holm Carlsen, som i denne fagartikkelen presenterer en potensiell effekt av at spillerne lærer seg ferdigheten «å falle av tidsnok».

Nyheter

Kretsansvarlig spillerutvikling i Oslo går over i annen stilling internt, og det søkes med det etter en erstatter. Søknadsfrist 17.juni. 

Nyheter

NTG ønsker å være en ledende institusjon på spillerutvikling i Norge og i den sammenheng reiste trenere fra alle NTGs fotballavdelinger på studietur til Valencia for å søke kunnskap.

Nyheter

Norges Fotballforbund i samarbeid med Equinor arrangerer sin årlige Talentleirsamling for  gutter i Porsgrunn i perioden 24. - 28. juni. Nå er uttaket klart.

Nyheter

Trenerveteran Sverre Dreier stiller i denne artikkelen spørsmål rundt betegnelsen «spillende lag» og bruken av både dette og andre begrep.

Nyheter

Per Einar Gjelsvik har skrevet en ny fagartikkel – og denne gangen handler det om posisjonsspill.

Nyheter

Advokat og tidligere fotballagent, Per A. Flod, advarer i en artikkel i VG nylig unge spillere mot å dra ut i for ung alder. 

Nyheter

Skrevet av Ståle Brandsrud, tidenes goalgetter i Norge på nivå 1-4 med 574 mål på 459 A-matcher gir et snitt på 1,25 mål pr match. Spillerutvikler i NFF Buskerud.

Nyheter

Som ny KA Spillerutvikling, og ansvarlig for Landslagsskolen i NFF Buskerud (føler meg privilegert som får lov til å jobbe med lidenskapen), et langt fotball-liv både som spiller og trener på alle nivåer, så brenner jeg for at fotballspillerne skal få mulighetene.

-- annonse --