-- annonse --

Spillerutvikling

Nyheter

Ansvarlig for trenerutdanning i NFF, Dag Riisnæs, skriver i denne artikkelen om den norske pasningskulturen.

Nyheter

Gjennom tettere oppfølging av de største talentene og tid sammen med A-landslaget skal Norge få bedre landslagsspillere på sikt.

Nyheter

Er du 17 år, og er et fotballtalent som går på toppidrettsgymnas samtidig som du spiller i 2. divisjon? Beklager, men da er risikoen stor for at du aldri kommer til å lykkes som fotballspiller. Totalbelastningen for våre ungdomsspillere er tidvis ekstrem.

Nyheter

Mye er bra, en god del er ikke så bra, og forbedringspotensialet er til stede. Slik innledet nylig avgått landslagssjef Even Pellerud under Cupfinaleseminaret i et forsøk på å oppsummere tilstanden i toppen av norsk kvinnefotball. – Vi trenger mer råskap  i utvikling av flere enere, sa Pellerud om et område med rom for forbedring.

Nyheter

Dette akademiet er den kjente og kontroversielle nederlenderen Raymond Verheijen sitt verk, som han har bygd opp de senere år og gjennom det spredd sine kunnskaper og teorier i flere deler av verden gjennom forelesninger, praktiske demonstrasjoner og bøker.

Nyheter

God organisering av gode ledere og trenere er nødvendig for å lykkes med utviklingen av fotballen. Det er behov for større reformer i norsk fotball! 

Nyheter

Gjennom de siste årene har det skjedd en makeløs utvikling av baneforholdene i landet med alle kunstgressanleggene som tiltrekker seg utøvere over alt. Likevel har ikke utviklingen av utøvernes ferdigheter fulgt etter utviklingen av baneforholdene.

Nyheter

På veldig flott initiativ fra NFT-medlemmene Klaus Pettersen og Rune Mikkelsen ble det i august arrangert seminar i Oslo med besøk fra tidligere akademidirektør i FC Barcelona, Albert Puig.

Nyheter

Aalborg Kricketklub ble stiftet i 1885, men skiftet senere navn til Aalborg Boldspilklub. Dette gjør AaB til en av Danmarks eldste og mest respekterte fotballklubber. Fjorårssesongen er kanskje klubbens beste gjennom alle tider.

-- annonse --