-- annonse --

Spillerutvikling

Nyheter

NFF har nå utviklet brukervennlige sportsplaner til alle trenere i aldersbestemt barne- og ungdomsfotball.

Nyheter

NFF inviterte undertegnede til årets talentleir i Porsgrunn. Det satte jeg stor pris på ettersom jeg i mine 32 års tjeneste for NFF tilbrakte både mange trenerkurs og talentleire der. Det var interessant å se på talentenes ferdighetsnivå, og ikke minst var det hyggelig å møte flere trenerkollegaer som fortsatt beholder gleden og entusiasmen ved å bidra i forskjellige roller for fotballutviklingen.

Nyheter

Per-Einar Gjelsvik fikk massiv oppmerksomhet da han skrev om «Hospiteringshysteriet i fotballen» her på fotballtreneren.no i 2018. – Jeg vil påstå at hospitering i mange klubber i dag faktisk er mer foreldrestyrt enn klubbstyrt, skriver han i dagens oppfølgerartikkel.

Nyheter

Like sikkert som det er internasjonale mesterskap i fotball hvert fjerde eller andre år, like sikkert er det at diverse riksmedier belyser tilstanden i norsk fotball. Så også i år i kjølvannet av nok et mesterskap hvor Norge var tilskuer mens Finland, Sverige og Danmark fikk spise kirsebær med de andre. 

Nyheter

Fredag lanserte NFF en ny helhetlig plan for norsk spillerutvikling, inkludert en ny fagplan for Equinor Landslagsskole.

Nyheter

– Det største fagprosjektet jeg kan erindre i min tid i Norges Fotballforbund, sier Håkon Grøttland. Han er seksjonsleder for trener- og spillerutvikling i NFF og har holdt i tømmene for den nye helhetlige planen for spillerutvikling for aldersgruppa 6-16 år, som Fotballforbundet nå har rullet ut – med en klar ambisjon om at planen skal forankres i klubbenes sportsplaner og være et konkret hjelpemiddel og verktøy for fotballtrenere over hele landet.

Nyheter

I forbindelse med kretstinget til NFF Buskerud førstkommende fredag, presenterer Håkon Grøttland for første gang den helt nye planen for spillerutvikling i barne- og ungdomsfotballen.

Nyheter

Hvor er det blitt av driblerne i norsk fotball? Vi ser altfor lite av spillere som passerer motstanderen og skaper ubalanse, skriver Ståle Brandsrud i denne artikkelen.

Nyheter

– Ved å ta dette ansvaret og være «din egen leder>» har du en stor mulighet til å sette deg selv i en situasjon der du lykkes. Ikke sett deg selv i en posisjon der du blir avhengig av å bli påvirket og ledet av andre.

Nyheter

Erling Braut Haaland herjer på internasjonale fotballarenaer. Men også fem av lagkameratene hans fra Bryne er blitt profesjonelle fotballspillere.

Nyheter

Det var på slutten av 1960-tallet at norsk fotball for første gang innlemmet begrepet «funksjonell aktivitet». Fotballen på toppnivå var godt på vei å bli en helårsidrett hvor forberedelsene på vinterstid fikk større betydning i forberedelsene til kampsesongen.

-- annonse --