-- annonse --
Keepertrening
STÅR BAK: Frode Grodås er ansvarlig for skoleringsplanen for keepere fra NFFs side. Foto: IVAR THORESEN
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Den nye skoleringsplanen for keepere er nå tilgjengelig på treningsøkta.no, der også NFF skoleringsplan 6-12 år, NFF skoleringsplan 13-19 år og Landslagsskolen ligger.

En forskjell i hverdagen

– Det som er viktig er hverdagen. Det handler om å forbedre den ute i klubbene. Klarer vi det litt vil det gjøre en forskjell. Det er det som er målet med dette, forteller Frode Grodås til fotball.no.
  Den tidligere landslagskeeperen, nå keepertrener for Norges A-landslag og ansatt i NFF for å jobbe med keeper- og keepertrenerutvikling, har hatt ansvaret for arbeidet med den nye skoleringsplanen for keepere 6-12 år.
  Skoleringsplanen inneholder tekst, illustrasjoner og instruksjonsfilmer som man kan bruke i hverdagen klubb. Det handler om hvordan jobbe med keeperen i trening og kamp, oversikt over hvordan en uke kan se ut, holdninger og Fair play. 

Kommer for ungdomskeepere

– Det vil også komme skoleringsplan for keepere i alderen 13-16 år og 16-19 år etter jul. Dette er også en plan som kommer til å leve med nye økter, nye øvelser og påfyll fra forskjellige miljøer underveis, forteller Grodås videre.
  –­ Dette kompletterer skoleringsplanene vi har i barnefotballen på en strålende måte. Nå kan vi tilby ferdige treningsøkter både for utespillere og keepere, tilpasset alder og modning. Frode har gjort en kjempejobb med dette og vi håper og tror at dette er med på å bidra til en enda bedre hverdag for alle unge keepere, sier fagansvarlig for aktivitetsutvikling i NFF, Bo Folke Gustavson til fotball.no.

 

keepereHVERDAGEN: Målet er å forbedre keepertreningen i hverdagene ute i klubbene. Foto: IVAR THORESEN

-- annonse --