-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Trond Nordsteien har fått ny jobb som topptrenerutvikler og ansvarlig for UEFA PRO-utdanningen i NFF. Foto: NFF Trøndelag
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Nordtsteien har lang og erfaring fra ledelse i toppfotballen. Han har vært hovedtrener for Trondheims-Ørn og Ranheim, trenerutvikler i flere toppklubber på herresiden og hatt trenerroller i mange av våre landslag, blant annet assistent for A-kvinner. Nordsteien er i tillegg utdannet lærer. Han har også vært KA i NFF Trøndelag, og jobbet i Norsk Toppfotball.

Motiverer og engasjerer

– For meg så er det å være fotballtrener en yrkesgruppe som jeg er stolt og ydmyk over å være en del av. Som på andre områder i samfunnet så er krav og rammer når det gjelder utdanning endret. Når jeg da får sjansen til å være med å påvirke topptrenerutdanningen, etterutdanningen og etter hvert en veilederutdanning så er det en mulighet som motiverer og engasjerer meg mye, sier Nordsteien til fotball.no.

Utdanning, kunnskap og kompetanse

Nordsteien fortsetter:
  –  For å bedre norsk fotball på både kvinne- og herresiden er det viktig at vi bygger videre på gode strukturer slik at utdanning, kunnskap og kompetanse får en enda større plass i NFF og ligaforeningene. Bedre og flere utdannede kvinnelige og mannlige fotballtrenere vil medføre bedre og flere læringsmiljøer i toppfotballen og i spillerutviklingssegmentet. Så jeg gleder meg til å komme i gang med arbeidet sammen med nye kollegaer på Ullevaal og andre fagmiljøer.

To nye

Nordsteien blir en del av NFFs seksjon for topptrenerutdannelse, en seksjon som også ledes av en nykommer, Johnny Mikael Gallefoss.
  –  Det er en glede å få på plass Trond i denne rollen. Trond har en rik bakgrunn fra fotball som yrke både på kvinne- og herresiden. Trond har en spesielt utviklet evne til å skape gode relasjoner og legge til rette for gode læringsklima rundt seg. Med sin pedagogiske plattform, brede ledelseserfaring og kompetanse på fotballfaget vil Trond spille en nøkkelrolle på veien for å nå våre målsetninger, sier Gallefoss til fotball.no.

-- annonse --