-- annonse --
Nyheter
FORTSETTER: Jan Peder Jalland og Elise Brotangen fortsetter som landslagstrener for henholdsvis G15-G17 og J15-J17. Foto: Thomas Brekke Sæteren/fotball.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Elise Brotangen har skrevet under på en ny treårskontrakt med NFF som trener for J15-J17-landslagene. Jan Peder Jalland er klar for fire nye år som landslagstrener for tilsvarende landslag på guttesida.
  – Vi er knallfornøyd med å ha med disse to videre. Det er to unge fremoverlente trenere som er kunnskapsrike og nysgjerrige, sier seksjonsleder for aldersbestemte landslag, Heidi Støre til fotball.no.
  – De har gjort en veldig bra jobb siden de kom hit for tre år siden og at de nå går i gang med en ny periode gir oss kontinuitet på trenersiden for de aldersbestemte landslagene, fortsetter hun.

Fantastisk utviklingsmiljø

– Jeg trives utrolig godt med å jobbe med jentene og resten av teamet rundt landslaget og så er det et fantastisk miljø i NFF som gjør at jeg er i utvikling hele tiden, sier Elise Brotangen til fotball.no.
  – Koronavirus-pandemien har preget landslagsaktiviteten de siste årene. Kvalifiseringer og mesterskap har blitt avlyst, men nå er vi i gang med en ny kvalifisering og til våren skal vi kjempe om en plass i EM. Det gjør at jeg gleder meg litt ekstra til å gå i gang med en ny periode som landslagstrener. Jeg ser frem til å utforske og utfordre meg selv, teamet og spillerne i enda større grad i tiden som kommer.

Skjer mye positivt

– På et tidspunkt ønsker jeg å jobbe i en klubb igjen, men årene som landslagstrener har vært så utviklende og spennende at jeg ønsker å gå i gang med en ny periode. Jeg takker for tilliten NFF har vist meg og gleder meg til de neste årene, sier Jan Peder Jalland til fotball.no.
  – Jeg synes det skjer utrolig mye positivt i norsk fotball. Jeg har veldig tro på samarbeidet mellom NFF, NTF og klubbene. Jeg tror den store nøkkelen for oss ligger der, det er et stort konkurransefortrinn at vi samarbeider så godt. Jeg skjønte ikke det perspektivet like godt den gangen jeg jobbet i klubb, men der jeg er nå er det veldig tydelig hvor mye mer effekt vi får sammen og hvor mye bedre vi kan utvikle spillere systematisk.

-- annonse --