-- annonse --
Nyheter
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Som 2020 har 2021 har vært et krevende år for veldig mange – også innenfor fotballen. Koronapandemien har preget hele landet vårt også gjennom store deler av året. Fotballsesongen ble på langt nær slik vi så den for oss for ett år siden, og det er ennå ikke over.
  Derfor må vi belage oss på at også det nye året starter med restriksjoner. Fotballfamilien har i snart to år vist en imponerende disiplin, stayerevne og vilje til å være løsningsorienterte slik at vi kunne få så mye og normal fotballaktivitet som mulig. Fortsatt må vi dessverre ha fokus på den dugnaden en stund til, men det er lov å håpe på en tilnærmet normal 2022-sesong, selv om vi går inn i det nye året med fortsatt strenge restriksjoner.

Tre gode huskeregler

Om hver enkelt av oss husker de tre viktigste reglene i denne tida, øker sjansene for at vi er tilbake til normalen så raskt som mulig:

  • Hold avstand
  • Vask hendene
  • Vær hjemme om du er sjuk

NFT er på banen

For Norsk Fotballtrenerforening fikk oppblomstringen av pandemien mot slutten av året den konsekvensen at vi på grunn av retsriksjonene for andre år på rad måtte utsette det ordinære Cupfinaleseminaret. Nye restriksjoner kom kvelden før seminaret skulle starte - og mens etterutdanningsseminaret for trenerne med de høyeste lisensene allerede var i gang. Det ga oss store utfordringer som måtte løses på kort varsel. Vi lyktes med å gjennomføre etterutdanningsseminaret med digitalt program på dag to, mens det ordinære Cupfinaleseminaret dessverre måtte kanselleres, gitt restriksjonene som ble innført på svært kort varsel.

Nå planlegger NFT for et aktivt år i 2022, hvor tilbudet til våre medlemmer skal bli enda bedre og mer omfattende enn noen gang. Det planlegges flere ulike tiltak og arrangementer, ikke minst skal Cupfinaleseminaret være tilbake til høsten.
  Nærmere informasjon vil komme på nyåret, så fort vi vet mer om hvordan situasjonen utvikler seg.

Fire utgaver av Fotballtreneren

Også i 2022 vil NFT gi ut fire utgaver av magasinet Fotballtreneren – rett hjem i postkassa til alle våre medlemmer, og en av mange viktige grunner for å være medlem i Norsk Fotballtrenerforening.

  • Har du lyst til å lese Fotballtrenere, men ennå ikke er medlem i Norsk Fotballtrenerforening? Meld deg inn her.
  • Det er også mulig å tegne abonnement på Fotballtreneren. Det gjør du her.
-- annonse --