-- annonse --
Nyheter
GJESTER: Noen få trenere fra Færøyene fikk anledningen til å følge den siste etterutdanningsdelen fysisk på Ullevaal, og gjorde at Elise Brotangen og de andre bidragsyterne slapp å snakke bare til en skjerm. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Da regjeringen kom med nye og strengere tiltak i forbindelse med korona-situasjonen torsdag ettermiddag, valgte NFT i samråd med NFF og Meet Ullevaal å avlyse årets Cupfinaleseminar.
– Hensynet til folks helse kommer først, og er det aller viktigste. Vi ønsker ikke å bidra til økt smitterisiko ved å samle flere hundre fotballtrenere i Oslo denne helgen, slik situasjonen er i hovedstaden nå, og gitt de påbudene regjeringen kom med i dag, sier daglig leder Teddy Moen i NFT.

Digital maraton

Samtidig var både NFF og NFT opptatt av å finne løsninger for det allerede igangsatte etterutdanningsløpet, slik at de rundt 250 deltakerne der kan få etterutdanningstimene som kreves for å få fornyet trenerlisensen.
  Derfor ble det i løpet av noen hektiske timer torsdag kveld rigget et digitalt tilbud, som går gjennom hele fredagen – 11 timer totalt.

Ti seanser

Allerede klokka 09.00 var Trond Nordsteien i gang med første seanse – fra Spania der han er sammen med Norsk Toppfotball og trenerutviklerne i toppklubbene.
  Deretter var det Elise Brotangens tur. Fra Meet-lokalene på Ullevaal snakket hun om «mennesket i spill» for digitale tilhørere og et lite publikum som var fysisk til stede – blant annet rundt 20 trenere fra Færøyene.

Så går det slag i slag gjennom hele dagen, med totalt ti ulike seanser fram til programmet avsluttes klokken 20.00 fredag kveld.

CFSseminarSEMINAR PÅ SKJERM: NFT-leder Elin Nicolaisen ønsket velkommen til digitalt etterutdanningsseminar fredag morgen. Foto: Ivar Thoresen

CFSdigitaltDIGITALT: Elise Brotangen snakket til et stort digitalt og et lite fysisk publikum. Foto: Ivar Thoresen

-- annonse --