-- annonse --
Nyheter
SPENNENDE: RBK og NTNU inngår et spennende forskningssamarbeid. Både SalMar-akademiets sjef Roar Vikvang (fra venstre), NTNUs Stig Arve Sæther og spillerutvikler i SalMar Akademiet, Sarmed Saify, ser fram til samarbeidet. Foto: rbk.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Det er forskningsgruppen SPDSS ved NTNU som inngår et forskningssamarbeid med Rosenborg Ballklub gjennom studentoppgaver på bachelor- og masternivå.
  Hensikten med samarbeidet er ved hjelp av ulike datainnsamlingsmetoder å utvikle kunnskap om ferdighets- og prestasjonsutviklingsprosessene spillerne og trenerne i akademiet gjennomgår.

– Noen av temaene vi skal få mer kunnskap vil omhandle blant annet motivasjon, utviklingsmiljø, prestasjonskultur, kommunikasjon og opplevd treningsbelasting, sier spillerutvikler i SalMar Akademiet, Sarmed Saify til rbk.no.
  – Vi ser frem til dette samarbeidet for både å bidra til forskningsmiljøet i NTNU, men samtidig få tilbake verdifull kunnskap slik at vi kan enda større steg i spillerutviklingen i SalMar Akademiet, fortsetter han.

-- annonse --