-- annonse --
Nyheter
FIRE SEMINARER: Kolbotn Toppfotball Kvinner inviterer til fire seminarer rettet mot keepere og trenere.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– I ei tid hvor utviklingsarbeid er utfordrende, er Kolbotn Toppfotball Kvinner stolte av å kunne legge til rette for litt keeperfaglig påfyll, og invitere til fire seminarer med keeperen i fokus. For alle som jobber med fotball, både jentekeepere og guttekeepere, for trenere og spillere, sier medtrener/keepertrener Marius A. Overmo, som er ansvarlig for opplegget.

Tre av de fire samlingene kjøres digitalt på Teams, mens det fjerde og siste seminaret planlegges arrangert fysisk på Sofiemyr høsten 2021.

Her er programmet: 

 • 12. mai 2021 (kl. 1830 - 1945): Ronny Osnes (Hødd/landslag)– «Vegen mot keepertoppen»
  Ronny har bred erfaring med utviklingsarbeid på keepersiden, og har vært trener for mangeårig A-landslagskeeper og Premier League - spiller Ørjan H. Nyland, og erfaring fra mesterskap med Norges J19-landslag. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). 
 • 20. mai 2021 (kl. 1830 - 1945): Roger Eskeland (Norge A Kvinner) og Cecilie Fiskerstrand (Brighton/Norge)– «Hva skal til for å bli toppkeeper i Norge og internasjonalt?»
  Roger og Cecilie har vært fast inventar i keeperteam på Norges kvinnelandslag de siste årene, og har sammen vært i mesterskap og fått bred erfaring derfra. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). 
 • 24. juni 2021 (kl. 1830 - 1945): Geir Stenehjem (Sogndal Fotball A)– «Fysisk trening for keepere - en praktisk tilnærming»
  Geir har erfaring som keepertrener for A-laget i saftbygda i OBOS-ligaen på herresiden. I samarbeid med keeperlegenden Terje Skjeldestad er Sogndal kjent for å drive et godt utviklingsarbeid på keepersiden.
  Fysisk trening for keepere finnes det lite om, så Geir legger fram Sogndals måte å gjøre dette på. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19).
 • Praktisk seminar høsten 2021 på Sofiemyr, med Marius A. Overmo. Dato blir satt når koronasituasjonen er mer oversiktlig. Dette vil være praktiske eksempler på hvordan man kan trene keepere i alle spillets faser, på både kvinne- og herresiden. Marius har erfaring fra PostNord-liga på herresiden (HamKam/Elverum), Toppserien og aldersbestemte landslag fra U15 - U23.

For trenere med UEFA KT B-lisens vil deltakelse på alle seminarene bli godkjent som fem timer etterutdanning av NFF.
  Klubbpris for deltakelse er kr 2 750,- - og da kan klubben dele påloggingslink med så mange de ønsker i klubben. For enkeltpersoner er prisen 1 200 kroner samlet for alle fire seminarene. Alle påmeldte får tilsendt Teams-link til hvert seminar.

-- annonse --